Онлайн курсове и обучение

Предизвикателствата на нашето все по-забързано ежедневие изискват от един добър специалист непрекъснато обучение и усъвършенстване. Как обаче да постигнем това при натоварването от задачи в офиса, стоенето до късно, а и личните ангажименти не са за пренебрегване. Наясно сме колко е трудно да отделите един, три, пет или повече дни, в които напълно да се откъснете от рутинните си задачи и да бъдете съсредоточени в една класическа присъствена форма на обучение. Нека бъдем честни, това много рядко е възможно. Причините са много – шефът ви звъни за предаването на поредния проект, клиент има нужда от консултация, а детето се е разболяло и трябва да го вземете от детската градина. Все обстоятелства, които е трудно да прибегнете, като в същото време това се отразява върху качеството на обучението ви.

Отчитайки всички тези фактори, ние създадохме напълно нова интерактивна платформа за онлайн курсове на обучение. Разбира се, тя не е 100 % приложима навсякъде, но в повечето случаи спестява много време и ресурси. Едно онлайн обучение може да ви бъде полезно в много направления. Какво ще спечелите?

Гъвкаво управление на времето си – основното предимство на онлайн курсовете. Можете да планирате времето си според приоритетите на задачите си и да се обучавате в напълно удобно и съобразено единствено с вас време от денонощието. Събота, неделя, официални празници – няма никакво значение. Системата отчита вашето сумарно време прекарано пред компютъра, така че да бъде отчетено, че сте покрили необходимия хорариум от часове.

По-ниски разходи при онлайн курсове– не плащате за наем на помещение, разточителни обеди, кафе паузи, хотел, транспорт. Плащате единствено таксата за обучението, която е доста по-ниска от тази на класическите присъствени курсове.

Интерактивност – това, че сте на практика сам в импровизираната „учебна стая“ не означава по никакъв начин, че губите връзката с преподавателя. На ваше разположение е класифициран специалист, който може да отговори на вашите въпроси, които възникват по време на обучението така, както го правите когато участвате в присъствени курсове. Разполагате с богат набор от бази данни с информация по темата, видео презентационни материали и софтуерно базирани логически тестове и задачи, като вашият резултат от тях получавате на практика веднага. Чрез модула за форум можете да се свързвате и общувате с други участници в обучението.

Мобилност – можете да се обучавате от всякъде стига да имате достъп до Интернет. Няма значение дали сте на работа, у дома или в хотела на поредната командировка.За вас няма никакви ограничения.

Ефективност – получавате от оптималното обучение за сметка на много по-малко ресурси (време и пари), вложени от ваша страна.

Ако сте се убедили в предимствата на онлайн курсове и обучение и искате да опитате, свържете се с нас и ние ще ви предложим обучението, от което имате нужда. Бъдете уверени, че няма да съжалявате.