Този курс за маникюристи обхваща правилната грижа за ноктите на ръцете. Той включва също така обработка и оформяне на кожичките около ноктите, съответно масаж на ръцете, правилна грижа за ноктите на ръцете. Благодарение на този курс участниците ще знаят как да полират ноктите правилно, да вземат под внимание различните противопоказания за клиентите и да дават консултации във връзка с тях. Темите за постоянната грижа на клиента за неговите нокти и след процедурите също са застъпени в този курс. Добавена е и информация за проблеми по ноктите, инфекциозни заболявания и др. Вие също така ще знаете как да полирате правилно ноктите, да работите както с обикновени цветове, така и с френски маникюр и по-сложни комбинации и композиции.

Този курс е гъвкав и е отворен както за напълно начинаещи, така и за действащи терапевти. Не са необходими никакви предварителни писмени изпити или сертификати. Само се записвате и обучението ви започва. Максимумът е 6 души в един клас, което гарантира индивидуално внимание и подход по време на обучението.

Ако смятате, че това обучение не е достатъчно за вас, вие имате възможност да се върнете от начало и да го повторите отново безплатно. Това е възможно, но поради по-малките класове рядко се налага.

Какво е включено в този курс:

Хигиена, здраве и безопасност - Научете се как да гарантирате най-добрите стандарти за здраве и хигиена за вашето обкръжение, себе си и вашите клиенти

Анатомия и физиология - изследване на костите на ръцете и около ноктите

Продуктите и оборудването, които са ви необходими - какво да използвате и купите за себе си или вашия салон

Консултации - Как да получавате точната информация от клиентите си, преди да започнете лечение

Противопоказания за лечение - заболявания по ноктите и разстройства, за какво трябва да внимавате и как да разпознават тези състояния

Френски и цветен лак - Как да се прилагат терапевтични маски, подмладяване и защита на кожата и ноктите

Правилно поставяне на лак

Рехабилитация - Инструктирайте вашите клиенти на правилното лечение у дома в периода между посещенията в салона

Използвани продукти

Нашите козметични курсове предлагат възможност да се обучите в техническите аспекти на прилагането на материали, необходими за ежедневната ви работа като маникюрист, без да губим ценно практическо време, за да се опитваме да ви продаваме определени продукти. Ние ще ви покажем как ефективно да използвате продукта за постигане на фантастични резултати.

Таксата на курса включва всички необходими материали и продукти, използвани по време на обучението, така че можете да бъдете уверени, че няма скрити допълнителни такси.

Контакти