Позволете ни да ви представим нашия курс по френски език. Езикът, известен още като езикът на любовта. С нашият интензивен курс ще се потопите в магията и красотата на един от старите европейски езици. Не случайно дълго време френският бил международен официален език и език на дипломацията. В наши дни френският е необходимо условие при комуникацията с някои бизнес партньори и е полезен при туристически пътувания в страната на виното. Кой не би искал да види Айфеловата кула, Лувъра и омаят на китна френска провинция с прочутите сортове лозя!?

За разлика от нашите конкуренти нашето езиково обучение има предимството на интегрираните в програмата европейски езикови рамки, правила и норми. Нашият курс се провежда в съответствие с най-високите европейски стандарти, за да гарантира на вас, нашите клиенти, най-оптималното отношение между цена и качество. Не е нужно да споменаваме, че сертификатът от успешно положения изпит се признава от редица обществени и международни институции, като държавна администрация, университетите във Франция и по целия свят.

Както и другите ни езикови курсове и обучението по френски се провежда във време съобразено с вашите ежедневни ангажименти. Предлагаме ви възможност за участие във вечерни или съботно-неделни курсове.

Обучението се провежда в уютни и добре оборудвани зали с автомати за кафе и закуски, с които да се подкрепите по време на почивките. Разполагаме с най-модерната техника за обучение по чужди езици, включващо аудио и визуална техника, компютри, мултимедиини проектори и др.

Лекциите и упражненията се провеждат от квалифицирани преподаватели с дълъг стаж в обучението по френски език. Можете да разчитате на тяхното внимание в случай, че срещнете затруднение по време на обучението си. Въпреки че обучението се провежда под формата на групи, винаги можете да разчитате на индивидуален подход към вас и моделиране на учебната програма съобразно напредъка ви.

За успешното ви обучение и получаването на трайни познания по френски език аудиторните занимания се допълват и от домашни упражнения, които вашите преподаватели ще ви възлагат по време на курса. Нашата философия е, че успехът в едно обучение зависи от непрекъснатото оценяване. По тази причина крайната ви оценка се оформя както от вашето постижение на финалния изпит, но в същата степен и от вашите оценки по време на самия курс.
Опитът, които сме натрупали през годините ни дава основание да сме уверени, че ние сме способни да ви предоставим обучение, които не само ще надмине вашите очаквания, но и без притеснения бихте препоръчали на вашия приятели и познати.

Контакти