Курс по Web Design и SEO оптимизация 69 лв., 32 учебни часа!
Цена 300 лв. цена с ваучер от dalavera.bg - 69 лева.

Описание на офертата

Какво се крие зад всички сайтове, които разглеждаме ежедневно? Как са "построени", защото точно сайтът Х излиза на първо място в Google? Отговорите на тези и други въпроси - в курсовете ни. Направете своя Уеб сайт с наша помощ и стартирайте своя бизнес за следващите години.

Офертата включва:
Интензивен курс по Уеб дизайн (32 учебни часа) за 69 лв., вместо за 300 лв.

Курсът включва изучаване на:
PHP
HTML
Photoshop
CMS Платформи Джумла
SEO (оптимизация на търсачките)
Практически съвети

Форма на обучение: вечерна, съботно-неделна.
Групите ще бъдат сформирани след приключване на офертата.

На разположение на курсистите ще бъдат предоставени компютри за работа, но е препоръчително да носите свои (с инсталирани съответните програми), за да разполагате с файловете за работа и практика.

Условия по сделката

Всеки може да закупи неограничен брой ваучери, но да ползва само един за себе си.
Курсът важи за лица над 18 години.

Необходимо е предварително записване на час на телефон: 02/9744777 и е-майл This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

В края на обучението всеки може да има свой собствен сайт, направен в курса

Цените са валидни само със закупването на Ваучер от Dalavera.bg 

Курсове за прикачвачи (подкранови работници, текелажници, сапанджии)

Обучение в курс за прикачвачина товари (сапанджии, текелажници)
Терминът „прикачвачи“ е възприет в последната редакция на Наредбата за безопасна експлоатация и технически надзор на повдигателни съоръжения (НБЕТХПС), приета с ПМС 199 от 10.09.2010г. , и обучението се провежда съгласно изискванията на тази наредба.

Прикачвачи са лицата които окачват товарите на повдигателните съоръжения (различните видове кранове, ел.телфери и др.), посредством товарозахващащи приспособления.

Съгласно чл.58 от НБЕТНПС ползвателят на повдигателните съоръжения е длъжен да провежда първоначален и ежегоден инструктаж и проверка на знанията на прикачвачите и на кранистите.

Учебен център „Професионал БГ“ е разработил учебен материал по темата, който се представя визуално на курсистите и може да им се предоставя в различни формати, включително и отпечатан като учебник.

Курсовете се провеждат по заявка от фирми и индивидуално в учебен кабинет.

Необходими документи за курсистите:

 • лична карта за доказване на пълнолетие;
 • диплома за образование (мин. Основно)

Обучението включва:

 • запознаване с действащите нормативни документи за прикачвачи - НБЕТНПС ,текстове от Закона за технически изисквания към продуктите, наредбата за знаците и сигналите между прикачвачите и кранистите:
 • товарозахващащи приспособления - всички видове сапани, халки, шегели, клампфи, клещи, обтегачи и др. и тяхното приложение;
 • начини и схеми за превързване, пренасяне и подреждане на товари;
 • задълженията на прикачвачите в трите фази на работния процес – преди започване, по време на самия процес и след приключването му;
 • практически упражнения с някои видове сапани и начини за привързване на товари, приблизително определяне на теглото и центъра на тежестта на товарите;
 • здравословни и безопасни условия на труд, органи на техническия надзор, норми за бракуване на сапани, оказване на долекарска помощ при злополуки;
 • попълване на тест за проверка на знанията.

Достигани цели:

 • повишаване нивото на безопасност при работа с товари;
 • намаляване на риска при работа с висока интензивност и опасни товари.
 • обучението приключва с Изпит за проверка на знанията и издаване на Удостоверение за професионално обучение обр. 3-73 на МОН.

Курсът по първоначална компютърна грамотност е предназначен за хора без никакъв опит. Ако вие сте пенсионер и до сега не сте работили с компютър, искате да се преквалифицирате или просто искате да научите нещо ново, значи сте попаднали на правилното място. Не е нужно дори някога да сте сядали зад компютър. Завършвайки този курс, вече ще се чувствате много по-уверени и тези машини вече няма да ви изглеждат така плашещи.ю, както досега.

Първите няколко урока от обучението са предназначени за запознаване с основните съставни части на една компютърна конфигурация. Ще разберете от какво е направен компютъра и какво е предназначението на основните му възли. Ще си поговорим за наглед неразбираеми неща като хард диск, оперативна памет, процесор, видео и аудио карти, монитори, карта за връзка с Интернет и др. Част от този модул е запознаването с периферните (външните) устройства, които можете да свържете към компютъра си. Това са мишки, клавиатури, принтери, аудиосистеми, флаш памети и др., както и комуникационните портове, чрез които те се свързват към компютъра, за да могат успешно да си „говорят” с него.

Втората част от обучението цели да ви запознае с основните на най-разпространената операционна система Windows. Това е софтуерът (програма), който оживява хардуера на компютъра (онези неразбираеми термини, за които стана вече дума) и дава възможност на използваните от вас приложения да работят. Ще се научите как да правите някои настройки на компютъра си, като например настройване на датата и часа, резолюцията на екрана си, смяна на фоновата картина на работния ви плот, скоростта на мишката или пък да конфигурирате желаният от вас метод за въвеждане на текст. Ще разберете как да създавате, изтриване, преименувате папки, как да копирате и премествате файлове.

Следващият етап от курса са външните носители на информация. Обясняват се принципите на работа с компакт дискове и флаш памети – как да ги използвате за пренасяне на информация до компютър на ваш приятел или просто, за да занесете във фото студио за отпечатване вашите семейни снимки.

Последната част от курса е насочена към работата с Интернет. Ще разберете как да работите с браузър, за да имате достъп до любимите си страници. Ще се научите как да намирате търсена от вас информация чрез най-популярният Интернет търсачка google. Ще можете да регистрирате своя електронна пощенска кутия, както и да изпратите първият си имейл.

Нагледно ще се убедите как компютърът може да се използва и за забавление. Ще се научите как да гледате филми, да слушате музика и да бъдете винаги близо до приятелите си чрез програми за комуникация като Skype или социалната мрежа Facebook.

След успешното завършване на курса за първоначална компютърна грамотност вече ще сте готови да се гмурнете в безбрежното море на компютърните технологии и да запишете друг компютърен курс.

Курс за мотокар и електрокар от учебен център
Реално обучение в курс с мотокар на полигон. Обучение на мотокаристи по месторабота с техника на Възложител. Курсът се включва упражнения който ще помогнат да усъвършенствате вашите умения при управлението на мотокар.
Индивидуално обучение на полигон с продължителност 1-4 дни в зависимост от първоначалните умения на курсистите и тяхното образование (от 9.00 часа до 16.00 часа).

Обучението в курсовете за мотокаристи включва:

 • инструктаж за безопастност
 • основи на механиката, сили, хидравлика, съпротивление на материалите
 • машинни елементи, възли и детайли на мотокара
 • определяне на безопасна скорост на работа с мотокари и електрокари в зависимост от работните условия
 • последователност на извършваните операции и добри практики при работа.

Курс за мотокар е задължителен и се провежда опреснително обучение на всеки 5 години. Обучението е валидно и в страни в Европейският съюз като е необходимо да се преведе за да важи в дадената държава.

Обучението е възможно да се проведе в нашата онлайн система за видео обучение.

Курсове за мотокаристи се провежда всяка седмица по график, съгласуван с възможностите на преподавателя, и натовареността на учебната база за подготовка на водачи на мотокари и електрокари високоповдигачи.

Обучението на мотокаристи може да се проведе на територията на фирма възложител при определени условия, гарантиращи правилното провеждане на учебната подготовка за водачи на мотокари и електрокари. При желание да проведем обучение при Вас, моля да се свържете с учебния център за допълнителна информация.

Телефон за контакти и записване в гр. София и изготвяне на оферта за цялата страна на конкурентни цени: 088 66 76 212.

Курсове за мотокар Пловдив, Асеновград 0879392832

Курсове за мотокар Бургас 089 889 1488 - Атанас Гайдарджиев.

Курсове за мотокар Варна 0898503477 Чанко Чанев.

Курсове за мотокар - Кърджали, Хасково, Димитровград 0878401719 Али Юсеин.

Курсове за мотокар Шумен, Търговище, Разград 0889878947 Милена Димова.

 
Page 1 of 3

Контакти