Нашите курсове

 

Курсове за обучение по правоспособност за мотокари, електрокари, автокран, мостови кран, кранисти, прикачвачи, заварчици, английски език, немски език, Шофьорски курсове, издаване на свидетелство за правоспособност и удостоверение за преминато обучение.

Всичко необходимо за вашата реализация и успех в професионалното развитие в България и чужбина.

Шофьорски курсове категория B за 840 лева комплексна крайна цена с включени изпити, такси, учебни материали и всякакви други плащания.

Курсове за мотокари и електрокари автовишки кранисти.

За справки и записване тел. 0885199140

shofiorski kursove info

 

Ние сме фирма пряко ангажирана в организирането на курсове, тренинги и обучения за всички български граждани с желание за обучение и квалификация.

Курсовете организирани от нашия учебен център са с високи изисквания към качеството на обучението и подготовката на преподавателите.

Иновативното въвеждане на Стандарт в методиката за провеждане на курсове и високата успеваемост на изпитите е една от причините да се гордеем с нашите учебни центрове.

Курсовете, организирани по партньорските ни програми с други обучаващи институции и организации, са под непрекъснатия контрол на нашия отдел по контрол на качеството в обучението.

Като малка, но съществена крачка за развиване и разширяване на продуктовата гама от курсове е нашия нов курс за Web Design с професионален стаж и сертификат за преминато обучение.

Цена на курса 349 лева.

Продължителност 50 учебни часа.

Място на провеждане: гр. София Младост бл. 1В

Информация и записване на телефон 0885 199 140 или в нашия офис.

Контакти